Tartós bérlet - Napi bérlet - Használt autó

Rólunk

A CarMen Rent Kft. 2006. februárjában alakult, győri székhellyel, a WEST GATE BUSINNES CENTER-ben kezdte meg tevékenységét a cég tulajdonában lévő irodában. Az alapítás óta újabb győri, tápszentmiklósi és budapesti telephellyel is bővültünk.
A tulajdonos két magánszemély, Vitéz Zoltán és Szabó Gábor, akik majd’ húsz éves tapasztalattal rendelkeznek személy- és tehergépkocsik kereskedelmében, finanszírozásában, export-importjában.
2006-ban, amikor irodánk megkezdte tevékenységét, elsősorban a saját járműpark bérbeadására helyeztük a hangsúlyt.
Hosszú távú bérleti konstrukcióban, flottakezelésben elsősorban új gépkocsik kihelyezésével foglalkozunk. Az új autóknál a beszerzési források kialakításával - sok éves tapasztalatunk és kapcsolati tőkénk révén - folyamatosan bővülő márkakínálattal bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, mindezt flotta keretszerződések révén kedvezőbb beszerzési ár elérésével, mint amit egy egyetlen autóval rendelkező cég tudna elérni.
Szigorúan betartjuk azokat az alapelveket, melyek népszerűvé tettek minket a bérlők körében: a legmagasabb szintű kiszolgálás, megbízható autókkal, megfizethető áron. Számunkra fontos visszajelzés, hogy azok a partnereink, akik már igénybe vették szolgáltatásainkat, szinte kivétel nélkül mindannyian visszatérő ügyféllé válnak.
Az alapítás óta eltelt hosszú évek során szerzett tapasztalataink, évek óta megelégedett, visszatérő ügyfélkörünk, munkatársaink szakmai hozzáértése a garancia arra, hogy a vállalt szolgáltatásainkat magas színvonalon nyújtjuk megrendelőinknek.
A CarMen Rent Kft. fejlődését a cég pénzügyi hátterének erősödése, gépjárműparkunk folyamatos korszerűsödése, gyarapodása mellett a tevékenységi körünk bővülése is jelzi.
Tevékenységünk a kezdetek után bővült az alább felsoroltakkal, de a fő profil továbbra is a személygépkocsik, elsősorban cégautók hosszú távú bérbeadása.

 

CarMen Rent Kft. főbb tevékenységei:
  • Autópark kezelés, Flottakezelés, Tartósbérlet
  • gépjárműkölcsönzés, ezen belül személyszállító kisbuszok bérbeadása.
  • Finanszírozás, hitelközvetítés
  • KGFB és CASCO biztosításkötés
  • Használt autók értékesítése
  • Gépjármű import
  • Gépjármű honosítás, teljes körű ügyintézéssel
  • Autó ritkaságok importja

2014 nyarán hoztuk meg azt a döntést, hogy megvásároljuk Győr egyik legjobb adottságaival rendelkező használt autó kereskedését. Ez az üzletágunk lett a CarMen Autó, önálló arculattal. Mindenkori autókínálatunk megtalálható honlapunk használt autó oldalán illetve a hasznaltauto.hu/partner/carmen_auto-2271 webcímen.

Célunk:
Üzletpolitikánk a kezdetek óta mit sem változott. Ügyfeleink számára olyan teljes körű szolgáltatást kívánunk biztosítani, melynek középpontjában a zavartalan, problémamentes gépkocsi használat áll, akár magánszemélyről, akár cégről legyen szó. Magánszemélyeknek megbízható állapotú, tiszta előéletű használt autókat szeretnénk értékesíteni. Cégek számára a járműpark pénzügyi finanszírozása mellett a gépjárműflotta üzemeltetésével kapcsolatos mindennemű feladat ellátása a célunk. Ennek eredményeként partnereink járművekkel kapcsolatos tevékenysége a jármű szakszerű használatáig terjed, így idejüket és energiájukat 100%-ban cégük fő tevékenységére fordíthatják.

Fentiekben ismertetett tevékenységeink mindegyikét - ahogy eddig is tettük - tisztes haszonnal, a mindenkori adóterheket megfizetve kívánjuk folytatni.

Élet- és üzletfilozófiánk röviden összefoglalva: tisztességesen üzletelni, becsületesen élni, nyugodtan aludni.

Kapcsolat

Cím: 9024 Győr, Nádor tér 1.
+36 70 427 6000+36 30 235 9911
info@carmenrent.hu
Nyitva tartás: H-P: 09:00 - 17:00 Sz: 09:00 - 12:00
Cím: 9024 Győr, Nádor tér 1.
+36 70 427 6000+36 30 235 9911
info@carmenrent.hu
Nyitva tartás: H-P: 09:00 - 17:00 Sz: 09:00 - 12:00